KUUKAUSITIEDOTE 10/24: LYSTIKÄS LOKAKUU

1.10.2024

HEI JEE LOKAKUU!! Kuukausitiedotteet kokoavat kaikki kuukauden tärkeimmät asiat ja tapahtumat sekä mahdolliset työtarjoukset. Muista ottaa seurantaan myös JYYTISET, josta löydät lisää infoa tärkeistä asioista ja tapahtumista. JYYTISET voit tilata täältä

Otathan seurantaan @sporticusry Instagramissa, Facebookissa sekä Tiktokissa, jotta pysyt ajan tasalla Sporticuksen menosta. 

 

SÄHKÖPOSTILISTAT MUUTTUVAT

Vuosikurssien -22 ja -23 sähköpostilistat ovat olleet korpissa, mutta valitettavasti ne eivät ole enää toiminnassa, joten joudumme luomaan uudet. Myös fuksien lista kerätään tällä menetelmällä! Täyttämällä tämän kyselyn pääset uudelle sähköpostilistalle ja annat Sporticuksen hallitukselle luvan lähettää sinulle sähköposteja, kuten kuukausitiedotteita. 

Mikäli jossain vaiheessa haluat poistua sähköpostilistalta, laitathan sähköpostia osoitteeseen viestinta@sporticus.fi. Kiitos ajasta ja vaivannäöstäsi!! ❤️

VUOSIKURSSIN -22 listalle pääset tästä: https://forms.gle/7PrfBjwa24CyTDAv9

VUOSIKURSSIN -23 listalle pääset tästä: https://forms.gle/dP6895Cau9aKAfPC6

VUOSIKURSSIN -24 listalle pääset tästä: https://forms.gle/6tRqzv75dHEeBrdX9

Aiempien vuosikurssien listat toimivat kuten aiemminkin :)

 

Tulevat tapahtumat:

3.10. Kauppakadun approt:

Sporticuslaiset pääsevät jälleen valloittamaan Jyväskylän kadut approtunnelmissa! Sporticuksen lippukannasta ostetut liput ovat klo 17:20 ja 17:40 lähtöihin. Onnea ja menestystä “tutkintojen” suorittamiseen! 😉
 

21.10. Lokakuun lajikokeilu: Megazone 

Tässä kuussa lajikokeilu suuntaa Jyväskylän Megazonen syövereihin. Päivämääräksi jäsenet äänestivät maanantain 21.10.2024 klo 17.40-19.30. Lisäinfoa tapahtumasta IG:ssä ja verkkosivuilla. Lipunmyynti alkaa keskiviikkona 2.10.2024 klo 10:00. Mukaan mahtuu 40 nopeinta paikan lunastajaa, ja pelit kustantavat 9 € / pelaaja. Megazone on sisätiloissa pelattava hauska, jännittävä ja futuristinen laserpeli, joka sopii lähes jokaiselle! Megazoneen on varattu 90min yksityistilaisuus (+alkuopastus), jonka aikana pelataan 4 eri peliä. Tapahtuma on alkoholiton. JYY toimii tämän tapahtuman tukijana, jotta yksittäisen lipun hinta ei olisi niin korkea ja kynnys osallistua olisi jäsenillemme mahdollisimman matala! Kiitos JYY! <3
 

28.10. Kastajaiset: 

Jännitys tiivistyy, kun pian koittaa aika rakkaiden fuksien saada perinteinen kaste, jotta teistäkin saadaan aitoja liikuntalaisia! Liekkö haalarienkin saaminen alkaa olla jo oven takana, ken tietää… Odottavan aika on pitkä ja kivinen, mutta palkinto on sitäkin huikeampi, sillä liikuntalaisuutta ei voita mikään. Ilta tulee olemaan ikimuistoinen ja tarkemmat tiedot tapahtuman kulusta ilmestyy meidän instagramin puolelle, jota kannattaa aktiivisesti seurailla 😉

31.10. Texcursio: 

Texcursio suuntaa tänä vuonna Tampereelle! Lähtijät löytävät päivän aikataulun helposti Sporticuksen instagramin kohokohdasta “Tapahtumat”. Instagram löytyy tuttuun tapaan nimellä @sporticusry 
 

Dimension point - Suomen Virtuaalipakohuonekeskus -yhteistyö!

Näyttämällä jäsenyytemme saat 19€ tarjoushinnan mihin tahansa elämykseen (VR-pakohuoneet tai VR-shooter pelit). Vain yhtä tarjousta voi käyttää kerralla per ryhmä.

(Alennus on toistaiseksi voimassa 2024 vuoden loppuun asti).

Varaukset osoitteesta: dimensionpoint.fi
 

Haku Rukan MC:n talkooviikolle on auki!

Kumparelaskun maailmancupin avauskisat järjestetään marraskuun lopulla ja ketkäs muutkaan kuin liikuntalaiset ovat näitä kisoja järjestämässä! Oheisen linkin kautta pääset lukemaan kaikki talkooviikkoon sisältyvät speksit ja löydät sieltä myös lomakkeen, jolla pääset hakemaan mukaan talkooviikolle! Hae mukaan 11.10. mennessä! 

https://www.sporticus.fi/uutiset/rukan-talkooviikko-tulee-taas/

 

Haetaan opiskelijaedustajia tiedekunnan eri ryhmiin!

Opiskelijan mielipiteellä on merkitystä!

Haemme nyt täydennystä opiskelijaedustajien joukkoon, OKR- ja KKR-toimintaan sekä YVV-ryhmään. Opiskelijaedustajat toimivat nimensä mukaisesti opiskelijoiden edustajina tiedekunnan eri ryhmissä. Opiskelijaedustajana pääset tutustumaan tiedekunnan päätöksentekoon, vaikuttamaan opiskeluarkeen ja keskustelemaan opinnoista, opetuksesta ja koulutuksesta henkilökunnan kanssa. Toiminnasta on mahdollista saada myös opintopisteitä.

Opiskelijaedustajatoiminta on hyvin matalan kynnyksen toimintaa, eikä hakeminen vaadi aikaisempaa kokemusta. Mukaan toivotaan erityisesti kandivaiheen opiskelijoita, mutta myös maisterivaiheen opiskelijat ovat erittäin tervetulleita. Ryhmät kokoontuvat noin kerran kuukaudessa.

Opetuksen kehittämisryhmät (OKR) ovat tieteenalakohtaisia foorumeita, jossa käsitellään ja keskustellaan tieteenalojen opetukseen liittyvistä ajankohtaisista asioista. Opetuksen kehittämisryhmät muodostuvat tieteenalojen opetus- ja hallintohenkilökunnasta sekä opiskelijoista. Opetuksen kehittämisryhmät arvioivat ja käsittelevät opetuksen laatua, tekevät konkreettisia esityksiä opetuksen parantamiseksi, ylläpitävät pedagogista keskustelua, huolehtivat hyvien käytäntöjen jakamisesta ja käsittelevät opiskelijapalautetta. OKR:n opiskelijaedustajana pääset antamaan palautetta ja keskustelemaan oman pääaineesi hyvistä puolista ja kehittämisen kohteista oman tieteenalasi henkilökunnan kanssa. 

Koulutuksen kehittämisryhmässä (KKR) käsitellään liikuntatieteellisen koulutuksen ja opetuksen asioita tiedekuntatasolla. KKR arvioi ja kehittää tutkinto-ohjelmien ja tiedekunnan koulutuskokonaisuuden laatua ja valmistelee koulutuksen suunnitteluun ja toteutukseen liittyviä linjauksia. KKR:n toimintaa johtavat koulutuksesta vastaava varadekaani ja opintopäällikkö, ja sen toimintaan osallistuvat heidän lisäksi tutkinto-ohjelmavastaavat, koulutussuunnittelijat sekä opiskelijaedustajat.

Yhteiskunnallisen vuorovaikutuksen kehittämisryhmässä (YVV) käsitellään yhteistyötä ulkopuolisten tahojen ja tärkeimpien sidosryhmien kanssa. Erityisesti pyritään kehittämään yhteistyötä yritysten ja muiden sidosryhmien kanssa mm. palvelu- ja hanketoiminnan, opinnäytetöiden ja alumnitoiminnan osalta. Myös nykytilan kartoitus tiedekunnan strategiatyön tueksi on syksyn asialistalla. Ryhmään haetaan 1(/2) opiskelijaedustajaa.

Sinun mielipiteelläsi on merkitystä!

Hakuaika opiskelijaedustajaksi 1.10.–14.10.2024. Hae opiskelijaedustajaksi täyttämällä lomake 

 

SPORTICUKSEN PALAUTEPURKKI

Tätä kautta voit antaa palautetta, kehitysideoita tai terveisiä Sporticuksen hallitukselle. Palautepurkin löydät täältä.

 

Muistakaa pukeutua lämpimästi tapahtumiin, sillä ilma viilenee kovaa vauhtia!! 

Silja Kalaja, 

Tiedotus- ja viestintävastaava sekä muu Sporticuksen hallitus