MAALISKUUN KUUKAUDEN LIIKUNTALAINEN 3/24: ANTTI LAPPALAINEN

27.8.2024

Maaliskuun liikuntalainen on perinteisesti valittu äänestämällä. Tällä kertaa eniten ääniä sai Antti Lappalainen. Hänen kerrotaan mm. edistäneen K18-vuosikurssin yhteisöllisyyttä ja varsinkin pedalla yhdistänyt monia opiskelijoita yli vuosikurssirajojen. Mutta kuka oikein olet Antti?

Hei! Olen Antti, 27-vuotias ja kotoisin Iisalmesta. Moni varmaan tietää minut osana Riemuperhettä. Olen K-18 vuosikurssin liikkapedalainen. Oma lajitausta on futiksen parista. Kiitos kaikille äänestäjille, kommenttien perusteella saan ihmiset viihtymään ja se on ihana kuulla.


Mikä sai sinut hakemaan juuri pedalle?

Olen aina tykännyt liikkua. Yläasteella huomasin, että tykkään auttaa ihmisiä, esim. kouluaineissa. Kolme kertaa hain ja kolmannella pääsin liikunnalle.


Mikä on parasta opinnoissasi?

Ihmiset. Ei Liikunta olisi sama paikka, jos ei olisi ihmisiä. Olen saanut paljon uusia läheisiä ystäviä. Kun oma ryhmä hajaantui 3. vuoden jälkeen, uskalsin onneksi tutustua myös uusiin ihmisiin. Suosittelen kaikille esim. OT:lla käyntiä, sillä siellä kohtaa ihmisiä eri vuosikurssien ja aineiden parista. Yksi päällimmäisenä mieleen jäänyt liikunnan tapahtuma on tanssiaiset.


Olet aktiivinen käymään tapahtumissa. Keksitkö jonkun uuden tapahtuman tai konseptin liikunnalle?

Olen extempore ja spontaani ihminen, joten pidän rastitapahtumista. Tiettyä uutta tapahtumaa ei tule mieleen, mutta jotain erikoista voisi koittaa keksiä. [Editor's note: Antti on tuonut onnistuneesti useita eri konsepteja liikunnan tapahtumiin ja samalla pitänyt yllä perinteitä ansiokkaasti. Maininnan arvoisena esimerkiksi risteilybussien velhopelit sekä kyisten perinteiden jatkaminen!]


NOPEET:

Munkki vai tippaleipä?
Munkki

Olut vai lonkero?
Nykyään olut

Bänditenttarit vai maakunta-ajelu?
Maakunta-ajelu

Lenkki vai sali?
Sali

LYT vai bilsa?
Enemmän kavereita bilsalta niin bilsa

 

Helmikuun kuukauden liikuntalainen Outi Aarresola haluaa tietää, että mikä asia on muuttunut Liikunnalla 2030-vuoteen mennessä?
Liikunnan riemun 1. futsal joukkue on voittanut yhden mitalin futsal-liigassa.


Mitä sinä haluaisit kysyä seuraavalta kuukauden liikuntalaiselta?

No vaikka tämmönen hassuttelukysymys, montako lokkia voittaisit taistelussa, jos ne tulis samaan aikaan päälle?